Friday, February 05, 2010

Blanka: High Voltage!


Another entry for Pergh.com weekly battle and still with the same partner in crime, Butet! Line art done in Adobe Illustrator, colored in Adobe Photoshop. Enjoy!

5 comments:

meo188 said...

high voltage!!!

INDRA QIRANA said...

dapat rasakan bau bau kejuaraan he he

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

Meo: Baik2, pakai penebat letrik siap2.. nnt kene karen kang. hihihi

Rabun: Kalau menang pun nasib je tu... buatnya otai2 kuar last minit, nganga je la. hehehehe... ko punya pun gempak Rabun. Noir Blanka gitu. smart!

Nimbus said...

blanka ke ni? best siout! amy lineart tu ko wat cane? ko trace pakai pen tool ke? aku kurang mahir sket if illustrator ni..ade try2 trace balik lineart..tapi rase nak menangis plak..lembab giler..maybe ko tau care yg lebih efisyen, share la hahahaa

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

aku buat lineart tu pakai pen tool acap. aku tk pakai brush punya line, aku buat tebal tiis line tu sendiri. kira trace satu2 gak la sbnarnya. cuma part yg tebal2, muncung tirus semua tu aku buat pakai pen tool, tp path, bukan line. rajin tk bertempat aku ni. hehehhehehe. ajinda ada bg tutorial lukis dlm AI pakai wacom. Cun lineart dia. cuba cari dlm pergh, dia punya thread.