Tuesday, June 23, 2009

Gaya Hidup Kanak2 80an


For those who live in the 80s, bet u guys know this snack. KAKA!!! Love it! Got free figurine inside. Tribute to 80's lifestyle. Enjoy!

7 comments:

meo188 said...

tapi chickedies lg popular gitu2... huhuhuhuhu

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

ya.. chickedies akan menyusul kemudian meo. hehehe...

azhar said...

ahahaha..

camna ko leh terpikir perihal 80s ni..
ahahaha pop retro breakdance rock kapak rules..

vintage..everything was so simple and naive back in the 80's..

'what a feeelinggg!!!!"

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

kehidupan zmn 80an masih menghantui aku. hehehhe.. memori yg tk dpt diganti. tk jual punya. hihihihi...
aku akan teruskan buat korang terkenang zaman 80an dlm work2 aku. hehehe.. not only 80's, tp vintage dari semua era. :)

ame said...

bes2! t jgn lupe carik kt trgganu! haha

Hariszzz said...

1984-1989 kum-kum, Bon-bon 30sen je ble dpt action figure haha... pernah sekali disumbat Sikorsky-Airwolf gak kat dalamnyer! paling top kat tempat aku... mahal sket- 50sen Deng dang- antara toys kat dalam yg aku ingat is transformable Challenge Of the Gobbots (Transformers wanabe nih), Tora toys dia lagi sofistikated ekeke pernah ada Macross AKA Robotech! Tora n Deng Dang masih ada skang ni tapi toys inside- cham harrem! Giler ah amy... ko buat aku nangis kerinduan kat zaman tu huhu....

Izam said...

rasa mcm mau nangis plak bila teringat zaman beli kopok kaka nih... hampeh betui hang boleh ungkap semula nostalgia zaman aku pakai seluar pendek.