Friday, April 17, 2009

Hijjack Ep 2: There you go!



This is the video that i'd been illustrating for MalaysiaKini. You will get the clear vision what it's all about in this video. Credits to my lovely girlfriend for uploading this video on my behalf. Thanx!

6 comments:

meo188 said...

wow...

INDRA QIRANA said...

hoo itu cerita dia rupanya...apa pon taniah ahhh ko dapat buat untuk malaysaia kini tu.. kepidup bro

zharifzakaria said...

seriously malaysia kena utilized semua bakat pelukis yg ada utk benda-benda bagus camni.. imagine kalo tv pendidikan remake oleh kartunis + designer yg ada.. confirm ah orang tak tgk AF lagi dah haha

anyway nice intro. wuh!!

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

thanx guys!

meo: wow kembali kepada ko! :)

rabun: nama editor yg buat video ni sama gak mcm ko, Indra cumanya dia ni indian & pompuan. =)

zharif: kalau ko lukis utk tv pendidikan... aku yg dh lama tinggalkan skolah pun nk tngk tv pendidikan sbb work ko cute2 semua. :)

rafflethazzle said...

apa kata ko bwt freelance illustrator mahkamah hehehe...walapun aku gelak tapi aku rasa cadangan aku ni cool...kudos to the illustrator and the docu crew ;)

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

kalau ada court trial time tk clash ngn office hour tkp gak.. hahahhahaha... aku ada member lukis kt dlm court.