Monday, August 04, 2008

Caribou


Manually illustrated and colored n texturing process in Adobe Photoshop. Enjoy!

Medium: Pencil on paper + Photoshop.

5 comments:

luzrafikr said...

tolong jgn lukis mcm ni lagi, aku akan hack blog ko nanti...

amaran keras ni,

kalau nak lukis jugak, lukis lagi banyak... sebab aku SUKA...hahaha

sempoi la dude...

kalau diVECTORkan, buat t-shirt, konfirm aku minta kat ko free satu... hehehe

amykamen555 said...

yg ni request utk design kad kawen member bos aku.. skali dia tk jadi kawen.. jadi harta intelek aku la...

hehehehe..
asalnya aku nk buat doodle.. skali tngh buat tu sambil2 aku layan website James Jean.. tu yang jadi detail tk pasal2.. hhahahahaha.

Lama aku tak lukis buat full hatching... hahahaha.. lukis binatang plak tu, lg lama aku tk lukis. :p

luzrafikr said...

james jean mmg la otai...
superb concept setiap kali dia presentkan artwork dia, dia makan apa tah dpt idea gile2 tu...

amykamen555 said...

barangkali kita kene makan mcm dia gak kot baru hebat! hahahahahha

Nimbus said...

ala ala WOndermilk..ke wondermilk yg ala ala amykamen555?huhu